İstanbul’da ClubHouse Bebek isimli ünlü mekâna, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında operasyon düzenlendiği bildirildi. Operasyonda 100’ün üzerinde polis ekibinin görev aldığı öne sürülürken, baskına narkotik köpeklerinin de katıldığı aktarıldı.
İstanbul’da ClubHouse Bebek’e Operasyon
İstanbul’un Bebek semtinde bulunan ve bilinen mekânlardan ClubHouse Bebek’e uyuşturucu soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre operasyon, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde gerçekleştirildi ve söz konusu soruşturma kapsamında ünlü bir adrese daha baskın yapıldığı belirtildi.
Narkotik Köpekleri de Yer Aldı
Operasyona ilişkin detaylarda, baskının narkotik köpekleriyle gerçekleştirildiği vurgulandı. İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesinin aktardığına göre, ClubHouse Bebek’e düzenlenen baskında 100’ü aşkın polis ekibi yer aldı. Aynı aktarımda, operasyona 100 polis ile 5 K-9 arama köpeğinin katıldığı bilgisine de yer verildi; böylece uyuşturucu şüphesine yönelik aramaların kapsamının geniş tutulduğu değerlendirildi.
Operasyon düzenlenen sosyal kulüpte spor salonu, restoran ve sinema-tiyatro salonu bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Öte yandan, söz konusu mekânın, daha önce uyuşturucu ve fuhuş operasyonları sonrasında mahkeme kararıyla mühürlendiği belirtilen ünlü Bebek Otel’in ortaklarına ait olduğu yönündeki iddialar da gündeme geldi. Bu çerçevede, ClubHouse Bebek’e yönelik baskınla birlikte soruşturmanın kapsamına ilişkin tartışmalar yeniden alevlendi.






