Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Anderson Talisca ile yeni kontrata imza attı; sarı-lacivertli kulüp, anlaşmanın 2027-2028 sezonunun sonuna kadar geçerli olduğunu duyurdu.
Yeni Sözleşmenin Detayları
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Anderson Talisca ile 2027-2028 sezonunun sonuna kadar uzanan yeni sözleşmenin imzalandığı belirtildi. Böylece Fenerbahçe, sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncusuyla yola devam etme kararını resmiyete dökerken, imza sürecini de kamuoyuyla paylaştı.
Yeni sözleşme için düzenlenen imza töreni, Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı. Törende Anderson Talisca’ya, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile sportif direktör Devin Özek eşlik etti.
İmzaların Ardından Fenerbahçe Televizyonu’na Röportaj
İmza töreninin tamamlanmasının ardından Ertan Torunoğulları ve Anderson Talisca, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Yapılan röportajda hem yeni sözleşmenin tamamlanmasına ilişkin mesajlar verildi hem de oyuncunun iki sezon daha sarı-lacivertli formayı giyecek olmasına dair duyguları paylaşıldı.
Anderson Talisca: “Çok Mutluyum”
İki yıl daha Fenerbahçe forması giyeceği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Anderson Talisca, “Bu kulüpte 2 sezon daha forma giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve benimle birlikte çalışan, kulüpte çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Acun (Ilıcalı) da benim buraya gelmemde çok önemli birisiydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Deniz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu formayla sahada mücadele ederek, goller atarak; takımıma yardım etmek için sabırsızlanıyorum. Hazırım” ifadelerini kullandı.
“Bana Güvenebilirler”
Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj gönderen Talisca, desteğin sürmesini isteyerek “Bizi desteklemeye her geçen gün daha da devam etsinler. Göstermiş oldukları sevgiden dolayı onlara çok büyük saygı duyuyorum. Her geçen gün elimden gelenin en iyisini onlar için vereceğim. Bana güvenebilirler.” sözleriyle açıklamasını noktaladı.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları ise oyuncunun takım içindeki yerine dikkat çekerek, “Hocamızın, ekibinin ve takım arkadaşlarının da çok sevdiği oyuncu. Ailemizin sevilen en büyük parçalarından biri. İnanıyoruz ki bu yıl şampiyonlukta da çok büyük katkısı olacak. Kendisine, kulübümüze ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Taraftarlarımıza şu mesajı vermek isterim: Rahat olsunlar, sakin olsunlar. Biz hocamıza, ekibine ve oyuncularımıza çok güveniyoruz. İnşallah mayıs ayında hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız” ifadelerini kullandı.






