Ünlü şarkıcı Gökçe, Saba Tümer’in sunduğu televizyon programına konuk oldu. Hem kariyerine hem de özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulunan Gökçe, kamuoyunda çok fazla bilinmeyen yönlerini anlattı.
Programda, Sınırda Kişilik Bozukluğu (Borderline) teşhisi bulunduğunu söyleyen Gökçe, “9 yaşımda bunu öğrendim” dedi. Borderline hakkında konuşurken, “Borderline bir hastalık değil, kişilik bozukluğu” ifadesini kullanan şarkıcı, “İlacı yok; sadece yan etkilerini törpüleyebilirsin. Maalesef benim gittiğim yola gitmemi istikrarsız davrandığım için hep engelledi. Ama sahnede uçuyorum” sözleriyle yaşadıklarını anlattı. Gökçe’nin Borderline açıklaması, programın en dikkat çeken başlıklarından biri oldu.
11 Yıl Önce Yurtdışında Evlendiğini İlk Kez Paylaştı
Gökçe, açıklamalarının devamında 11 yıl önce yurtdışında evlendiğini ve bu evlilik için düğün yapmadıklarını da söyledi. “11 yıl önce evlendim, birçok kişi bilmiyor” diyen şarkıcı, bu süreci neden çok görünür yaşamadıklarını da kendi sözleriyle anlattı. Ünlü isim, evliliğini saklamadığını ancak sürecin gösterişli bir biçimde yaşanmadığını ifade etti.
“Evlendiğimi Ertesi Gün Unuttum”
Gökçe, evliliğine ilişkin açıklamasında, “Saklamadım aslında. Yurtdışında evlendik, düğün yapmadık. Hatta evlendiğimi ertesi gün unuttum. Evlendiğimi hissetmek istemediğim için düğün yapmadık. İkimiz de evlilikten korkuyorduk, düğün çok ürkütücü geliyordu. Sadece evliliği merak ettik. İçgüdüsel bir evlilikti, biraz meraktan evlendik. 11 yıl sürdü ve sonunda ‘müsaadenle gideceğim’ dedim” ifadelerini kullandı. Gökçe’nin özel hayat açıklamaları, programın öne çıkan bir diğer başlığı olarak dikkat çekti.
Gökçe, katıldığı Saba Tümer programında hem Borderline teşhisi hem de 11 yıllık yurtdışı evliliği hakkında ilk kez konuşarak, bugüne kadar kamuoyunda bilinmeyen detayları paylaştı. Özel hayat, Borderline, düğün yapmama kararı ve “evlendiğimi ertesi gün unuttum” sözleri, şarkıcının açıklamalarında en çok dikkat çeken ifadeler arasında yer aldı.






